пʼятницю, 21 червня 2019 р.

Тренінг "Особливості підготовки учнів до олімпіад з хімії"


18-20 червня 2019 року на базі Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Бердянської міської ради відбувся навчальний тренінг «Особливості підготовки учнів до олімпіад з хімії» для педагогів м. Бердянська Запорізької області. Тренери: Дехтяренко С.Г., старший викладач кафедри дидактики та методик навчання природничо-математичних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР; Зіброва С.М., вчитель хімії вищої категорії, вчитель-методист ЗБЛ «Перспектива». Мета тренінгу полягає у вдосконаленні професійної компетентності вчителів хімії з навчання учнів розв’язувати задачі підвищеного рівня складності, розширення знань і нового досвіду організації діяльності вчителів та учнів на підготовчому етапі Всеукраїнських олімпіад з хімії.
18 педагогів підвищили свою фахову майстерність, самостійно розробили методичні рекомендації щодо роботи вчителів з обдарованою дитиною. Учасниками тренінгу опрацьовано розв’язання ускладнених задач за алгоритмом та створено банк задач для підготовки учнів до участі у Всеукраїнській олімпіаді з хімії.
Висловлюємо подяку відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області та адміністрації Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Бердянської міської ради за сприяння та надання належних умов щодо проведення тренінгу.
Матеріали тренінгу:


























Немає коментарів:

Дописати коментар