Сторінки

вівторок, 29 серпня 2023 р.

 29 серпня 2023 року в рамках «Серпневих студій» Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся дистанційний майстер-клас "Використання  освітніх платформ при викладанні хімії".

Відкриття заходу розпочалось з привітання ведучої майстер-класу, методиста обласного науково-методичного центру КЗ «ЗОІППО» ЗОР Світлани Дехтяренко.  Далі, координатор вчителів хімії Шевченківського району, Юлія Ніколаєнко представила спікерку майстер-класу, вчительку Запорізького академічного ліцею "Перспектива" Запорізької міської ради, спеціаліста вищої категорії, вчителя-методиста Оксану Бицину. 

Теоретична частина майстер-класу стосувалася питань підготовки цікавого уроку із використанням онлайн-платформ для навчання в дистанційному форматі. 

В практичній частині, спікерка Оксана Бицина ознайомила з перевагами платформи Canva для створення цікавих презентацій, відео, сайтів та плакатів, застосуванням сервісу Mentimeter, навчила створювати інтерактивні вправи на платформі LearningApps, для ефективного проведення формувального оцінювання, провела тренування у застосуванні онлайн-платформи Wakelet для створення е-портфоліо та кабінету хімії в хмарі. Учасникам було запропоноване творче завдання самостійної роботи

Рефлексія майстер-класу відбулась у формі обговорення можливостей застосування онлайн-платформ на уроках хімії під час організації дистанційного навчання, висновки щодо переваг цифрових  технологій для формування сучасної та творчої особистості. 


Представлення Бициної О.В.

 Відеозапис майстер-класу 

Матеріали майстер-класу


        



    



1 коментар:

  1. Дякую методисту обласного науково-методичного центру КЗ «ЗОІППО» ЗОР Світлані Дехтяренко та вчителю-методисту Оксані Бициній за досвід підготовки цікавого уроку із використанням різних онлайн-платформ для професійного навчання в дистанційному форматі.

    ВідповістиВидалити