пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

27-29 серпня 2019 року на базі Запорізького багатопрофільного ліцею «Перспектива» Запорізької міської ради відбувся навчальний тренінг «Особливості підготовки учнів до олімпіад з хімії» для педагогів м. Запоріжжя та Запорізької області. Тренер: Дехтяренко С.Г., старший викладач кафедри дидактики та методик навчання природничо-математичних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР. 
Мета тренінгу полягає у вдосконаленні професійної компетентності вчителів хімії з навчання учнів розв’язувати задачі підвищеного рівня складності, розширення знань і нового досвіду організації діяльності вчителів та учнів на підготовчому етапі Всеукраїнських олімпіад з хімії.
23 педагога підвищили свою фахову майстерність, самостійно розробили методичні рекомендації щодо роботи вчителів з обдарованою дитиною. Учасниками тренінгу опрацьовано розв’язання ускладнених задач за алгоритмом та створено банк задач для підготовки учнів до участі у Всеукраїнській олімпіаді з хімії.
Висловлюємо подяку адміністрації ліцею в особі директора ЗБЛ «Перспектива» Саміла Костянтина Миколайовича за сприяння та надання належних умов щодо проведення тренінгу.
 

















 

Немає коментарів:

Дописати коментар